Skyline_vinter

Rundvisninger

Lørdagsrundvisninger

og

Generelle rundvisninger for grupper

Har du lyst til at få en generel rundvisning om Andelssamfundet, se hvordan vi lever, høre om historien, dagliglivet, eksperimenterne og økologien, så er der flere muligheder.

Er du/I en gruppe, kan vi arrangere en rundvisning for jer i den længde og det tidspunkt, der passer jer, se kontaktinfo her, eller I kan vælge at deltage i en af vores faste lørdagsrundvisninger. 

 

Lørdagsrundvisninger

En lørdagsrundvisning varer ca. 2 timer, og slutter med te/kaffe og kage i et af fælleshusene, hvor der også er mulighed for at få en afsluttende snak.

I 2021 er der foreløbig planlagt rundvisninger følgende lørdage:

Den 19. juni, 18. september, 23. oktober og 20. november

Pris

60 kr for voksne inkl. kaffe/te og kage.
Studerende: 30 kr. Børn under 18 år gratis
Betaling i kontanter eller med MobilePay

Mødested og tid

Kl. 14 ved butikken ”Høkeren”, Gammel Kirkevej 116 A, 8530 Hjortshøj.

På grund af Corona-situationen samt af hensyn til forplejningen, viser vi rundt i mindre hold, og det er derfor nødvendigt med tilmelding senest dagen før, så vi har styr på antallet.

Send en mail til Marianne på mgissel@live.dk. Hvis du ikke er tilmeldt kan du ikke være sikker på, at der er plads til dig.

Kommer du i god tid er der mulighed for at besøge den økologiske dagligvarebutik ”Høkeren” samt Landsbyens Genbrugs. Begge steder er der åbent til kl. 16 om lørdagen. Læs mere om butikker her. 

 

 

Genelle rundvisninger for grupper

Er I en forening, en interessegruppe eller bare en gruppe venner, der gerne vil have en rundvisning, så skræddersyr  vi gerne et arrangement for jer, på et tidspunkt og af en længde, der passer jer. Kan også kombineres med madpakker, madbragt mad etc. Priserne er som udgangspunkt de samme som på lørdagsrundvisningerne, dog tilpasset jeres behov for fortæring, længde etc. Kontakt annemulvad@hotmail.com

 

Rundvisning for større grupper

Uddannelsesinstitutioner, børnehaver og skoler

Der er altid mulighed for at aftale undervisningsforløb og rundvisninger for specielle faggrupper og andre interesserede.

Vi kan have fokus på landbruget, på vores energiforsyning og byggeri eller andre aspekter af økologien eller lave en generel rundvisning. Der er også mulighed for workshops omkring mad over bål, livet i søen eller med kreativt indhold.

Vi har i mange år i samarbejde med Økologisk Landsforening og har praktiseret "Økologisk Skolegård" med undervisningsforløb for skolebørn, børnehaver og andre institutioner.

Pris: 50,- pr person eller 500,- kr i timen + evt. materialeudgifter efter aftale. 

Mødested: Fælleshuset Petersborg, Gl. Kirkevej 116A, 8530 Hjortshøj
Find kontaktinfo her.

 

 

Andelssamfundet, rundvisning