Skyline_vinter

Rundvisninger

Lørdagsrundvisninger og generelle rundvisninger for grupper

Har du lyst til at få en generel rundvisning om Andelssamfundet, se hvordan vi lever, høre om historien, dagliglivet, eksperimenterne og økologien, så er der flere muligheder.

Er du/I en gruppe, kan vi arrangere en rundvisning for jer i den længde og det tidspunkt, der passer jer, se kontaktinfo her, eller I kan vælge at deltage i en af vores faste lørdagsrundvisninger. 

 

Lørdagsrundvisninger

En lørdagsrundvisning varer ca. 2 timer, og slutter med te/kaffe og en cookie i et af fælleshusene, hvor der også er mulighed for at få en afsluttende snak.

Forår 2024: 16. marts, 13. april, 11. maj

Efterår 2024: 21. september, 26. oktober, 16. november

Pris

70 kr for voksne inkl. kaffe/te og en cookie.
Studerende: 40 kr. Børn og unge under 18 år gratis

Af hensyn til fælleshus og forplejning, er det nødvendigt med tilmelding og forudbetaling.

Tilmelding til Marianne på mgissel@live.dk. Du vil derefter få en bekræftelse med betalingsoplysninger.

Mødested og tid

Kl. 14 ved butikken ”Høkeren”, Gammel Kirkevej 116 A, 8530 Hjortshøj.

Kommer du i god tid er der mulighed for at besøge den økologiske dagligvarebutik ”Høkeren” samt Landsbyens Genbrugs. Begge steder er der åbent til kl. 16 om lørdagen. Læs mere om butikker her. 

 

Genelle rundvisninger for grupper

Er I en forening, en interessegruppe eller bare en gruppe venner, der gerne vil have en rundvisning, så skræddersyr vi gerne et arrangement for jer, på et tidspunkt og af en længde, der passer jer. Kan også kombineres med madpakker, medbragt mad etc. Priserne er som udgangspunkt de samme som på lørdagsrundvisningerne, dog tilpasset jeres behov for fortæring, længde etc. Kontakt annemulvad@hotmail.com

 

Rundvisning for større grupper

Uddannelsesinstitutioner, børnehaver og skoler

Der er altid mulighed for at aftale undervisningsforløb og rundvisninger for specielle faggrupper og andre interesserede.

Vi kan have fokus på landbruget, på vores energiforsyning og byggeri eller andre aspekter af økologien eller lave en generel rundvisning. Der er også mulighed for workshops omkring mad over bål, livet i søen eller med kreativt indhold.

Vi har i mange år i samarbejde med Økologisk Landsforening og har praktiseret "Økologisk Skolegård" med undervisningsforløb for skolebørn, børnehaver og andre institutioner.

Pris: 50,- pr person eller 500,- kr i timen + evt. materialeudgifter efter aftale. 

Mødested: Fælleshuset Petersborg, Gl. Kirkevej 116A, 8530 Hjortshøj
Find kontaktinfo her.

 

 

Andelssamfundet, rundvisning