Butikker

Området omkring Petersborg tilhører Vimbyfonden og ligger centralt i Andelssamfundet. Det skal med tiden være et centrum for grøn erhvervsudvikling og lokalt byliv - med en blanding af private virksomheder og fælles initiativer. Læse mere og se åbningstider på Vimby.dk.

Vimby høker og bager

Vimby Fonden driver et bageri, samt Høkeren der sælger økologiske tørvarer, kød fra lokale dyr, ost, vin samt friskbagt rugbrød, andre brød og kager fra bageriet. Åbningstid: Tirsdag - fredag kl. 14 - 18 samt lørdag kl. 9.30 - 16. Find flere oplysninger på Facebook.

Stalddørssalg af æg. Med mobilepay er der døgnåbent.

Hvis du har en grøn forretningsidé så kontakt gerne Vimbyfonden.

Fantastiske fredage

Omtrent en gang om måneden er der fantastiske fredage i området ved Petersborg. De konkrte datoer vil blive annonceret på Facebook - ellers spørg på stedet. Fantastiske fredage byder på sanselige oplevelser og gode tilbud. 

Genbrug

Foreningen Landsbyliv driver en genbrugsbutik. Landbyens genbrugs har et stort udvalg af bl.a. bøger, legetøj, spil og tøj. Butikken drives af lokale frivillige. Åbningstider følger Høkeren. Overskuddet går til Landsbylivs fond, som kan søges af alle i Hjortshøj der har en god ide til glæde for hele byen samt til Vimbys værksteder. Læs mere på Landsbyliv i Hjortshøj​ eller på Facebook.

Café

Onsdag formiddag er der hyggelig snak og mulighed for at købe kaffe og boller. Fredag eftermiddag er der i perioder café indendøre i Petersborg med et tema, fx musik, foredrag, oplæsning eller fortællinger.

Is

De fire istider holder åbent om fredagen kl. 15 -18 med salg af italiensk is og kaffe i sommersæsonen.

Andelssamfundet, vimby genbrugs Andelssamfundet, vimby genbrugs Andelssamfundet, vimby genbrugs Andelssamfundet, fantastisk fredag