Hjortshøj festival

Hjortshøj Festival genopstår i juni 2022. Se mere på festivalens hjemmeside .

Lidt historisk: Hjortshøj festival var i årene 2012 - 2015 en støttefestival skabt med henblik på at samle ind til inklusionsprojektet Vimby. Den første fandt sted i pinsen 2012.  Med hjælp fra ca. 150 frivillige og over 30 optrædener af bands, teatergrupper, forfattere, gøglere og andre, var festivalen ikke blot en fantastisk kunstnerisk begivenhed i Hjortshøj, men trak tråde ud over hele landet. Udover at vores lille landsby bliver bundet sammen på en ny måde gennem den store fest som festivalen var, satte den også kultur, bæredygtighed og ansvarlig social design på dagsordenen i en kunstnerisk sammenhæng. 

Festivalen foregik midt i Andelssamfundet mellem husene, dyrene og markerne, og mad og drikke var økologisk. Kunstnere har udsmykket landskabet og forskellige events og performances foregik over hele området. Hjortshøj festival bliver organiseret som en aktivitet under Landsbyliv i Hjortshøj. Den sidste festival løb af stablen i 2015.

Andelssamfundet, hjortshøj festival Andelssamfundet_Hjortshøj festival14 Festival- dans på søscenen Andelssamfundet - festival14 - strikkestræde