Andelsbolig til salg

Kære Interesserede.
Der er nu en bolig til salg hos os i Andelsboligforeningen Søvejen (Bogruppe 5).

Huset er på 86,7 kvm i 2 etager og en lille sydvendt have. Boligen ligger på Østergårdstoften 29. Huset består af køkken/alrum, toilet/bad og entré i stueetagen samt to værelser og en stor repos på 1. sal.

Pris for andelen er kr. 927.097 + forbedringer for ca. kr. 15.000 (forbedringer fastsættes efter uafhængigt tilsyn i januar). Og så har man selvfølgelig også en andel i fælleshuset.

De månedlige udgifter: 6029,58 kr. heraf:
-  Boligafgift: 4098,58 kr.
-  Fællesudgifter (inkl. internet, lille TV-pakke og kontingent til AiH): 1271 kr.
-  Aconto varme: 660 kr.
Oven i det kommer der vand og el.

Vi holder fremvisning søndag d. 31. januar 2021.

Vi ved af erfaring, at interessen for husene er stor, og vi forventer flere ansøgere.

Skriv derfor en ansøgning om hvem du/I er, og hvorfor du/I ønsker at blive en del af Søvejen, og send den til salg@soevejen.dk. Vi skal have ansøgningen senest fredag d. 15. januar 2021.

Salgsgruppen opfordrer til, at det kun er seriøse henvendelser, vi modtager. Ligesom det vil være en stor fordel at vedlægge en positiv tilkendegivelse fra bank eller andet, der viser, at du kan købe andelen. Vi eftersender gerne de nødvendige papirer.

Grundet Corona indkalder vi til fremvisning i stedet for at holde åbent hus. Herefter indkalder vi til salgssamtaler. I det hele taget er der mange ubekendte i forhold til Corona-situationen, det har sælger selvfølgelig forståelse for. Vi håber alle på det bedste og ser, hvordan det hele udvikler sig. Vi planlægger at kalde en et mindre antal mulige købere til samtale søndag d 7. februar.

Sælger ønsker overtagelse 15. marts 2021.

Med venlig hilsen
Salgsgruppen i Søvejen
Kontakt: salg@soevejen.dk

Andelsbolig til salg